Virtuaalikirjasto Hellin saavutettavuusseloste

Verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Lain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia, eli kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää verkkopalveluja.

Palvelun saavutettavuus

Verkkosivusto täyttää lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.2) eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita. Sivustolle on suoritettu laaja saavutettavuusauditointi tammikussa 2024.

Tervetuloa, tämä on organisaation SOTEVirtuaalikirjasto Oy:n saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://helli.virtuaalikirjasto.fi/ ja on päivitetty 14.06.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

 

Saavutettavuusseloste_helli

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.
Lähetä palautteesi sähköpostiin admin @virki.fi tai lomakkeella.

Palautelomake

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus @avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000