Erikoislääkäreiden ja -hammaslääkäreiden kuulusteluvaatimukset

Kuulustelussa noudatetaan aina viimeisimpiä kuulusteluvaatimuksia riippumatta siitä minä vuonna erikoistuja on opinto-oikeutensa saanut. Tämän hetkiset vaatimukset ovat voimassa toistaiseksi.

Erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen kuulusteluvaatimukset 1.8.2023 alkaen voimassa toistaiseksi

Alta löytyvät aloittain kaikkien erikoisalojen kuulusteluvaatimusaineistot. Voit selata erikoisaloja aakkosittain, hakea nimellä tai rajata selaukseen vain erikoislääkäreiden tai erikoishammaslääkäreiden kuulusteluvaatimukset. Katso lisätietoja aineistojen saatavuudesta Saatavuus Virtuaalikirjasto Hellissä -kohdasta.

Virtuaalikirjaston kautta ei ole käyttöoikeutta kaikkiin aineistoihin. Pääsy vaihtelee myös organisaatioittain, koska osa organisaatioista on hankkinut laajemmat käyttöoikeudet.

Lehden, kirjan tai muun aineiston nimi on linkki, josta voit tarkistaa, onko aineisto sähköisenä käytettävissä omassa organisaatiossasi. Tarvittaessa kysy saatavuutta oman organisaatiosi kirjastosta tai tarkista oman yliopistosi aineistot.

Yliopistokirjastot tarjoavat pääsyn kaikkiin erikoisvaatimuksiin kuuluviin aineistoihin ja jokainen erikoistuva lääkäri voi pyytää etäkäyttöoikeuden näihin aineistoihin. Tunnusta haetaan omalta yliopistolta. Alla linkit lääketieteellistä opetusta tarjoavien yliopistojen tunnuskäytäntöihin. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä oman yliopistosi kirjastoon tai tietohallintoon kyseisen yliopiston ohjeistuksen mukaisesti.

Hae erikoisalaa

Hae hakusanalla

Rajaa