Palaa selaukseen

Etäkäyttö 5: Ongelmia rekisteröitymisessä?

Kategoria: Etäkäyttö

OpenAthens-tunnukset luodaan itse rekisteröitymällä organisaation verkossa. Itä-Suomen laboratoriokeskus ISLABilla ei ole etäkäyttöoikeuksia.

  1. Lähetithän kaksi lomaketta? Ensin täytetään suostumus henkilötietojen käsittelyyn ja sen jälkeen pääsee luomaan etäkäyttötunnukset.
  2. Käytithän rekisteröitymisessä organisaatiosi sähköpostiosoitetta?
  3. Tarkista roskaposti.
  4. Rekisteröidyitkö organisaation verkossa? Jos et ole organisaation verkossa ja tarvitset tunnukset käyttöösi välittömästi, ota yhteyttä organisaatiosi kirjastoon. Sieltä vahvistetaan, että olet sinulla on käyttöoikeus ja pyydetään pääkäyttäjää luomaan tunnukset.
  5. Ei mikään edellisistä syistä. Ota yhteyttä pääkäyttäjään:  admin @virki.fi tai puhelimitse (+ 358) 10 2002 620 tai palautelomakkeella.
  1. Muistithan rekisteröityä oman organisaation verkossa? Rekisteröityminen organisaation etäyhteydellä, kuten VPN, ei onnistu kaikissa organisaatioissa.
  2. Vahvistithan rekisteröitymisen? Rekisteröityminen pitää vahvistaa sähköpostiin tulleen vahvistusviestin linkistä oman organisaation verkossa.
  3. Vahvistusviesti on voimassa kolme päivää. Jos vahvistusviesti on vanhentunut, ota yhteyttä pääkäyttäjään admin @virki.fi tai puhelimitse (+ 358) 10 2002 620 tai palautelomakkeella.
  • Luo itsellesi tili rekisteröitymislomakkeen kautta. Ota sen jälkeen yhteyttä pääkäyttäjään admin @virki.fi tai puhelimitse (+ 358) 10 2002 620 tai palautelomakkeella.

OpenAthensin kautta aineistoja voi käyttää vain rekisteröitynyt käyttäjä. Koska tunnukset luodaan itse, tarvitaan suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Jos et halua antaa suostumusta henkilötietojen käsittelyyn, voit käyttää aineistoja organisaation verkossa.